Menu
Domov » Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Tešíme sa z Vášho záujmu o našu webovú stránku. Ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Následne Vás informujeme o zaobchádzaní s Vašimi údajmi.

Preverovanie, spracovanie a používanie osobných údajov

Našu webovú stránku môžete navštíviť bez zadania Vašich osobných údajov. Zálohujeme – aj keď návštevu realizujete cez newsletter link – len prístupové údaje bez osobných údajov, ako napríklad:

  • meno Vášho internetového poskytovateľa
  • stránku, z ktorej nás navštevujete
  • názov požadovaných dát

Tieto údaje budú slúžiť výhradne na zlepšenie našej ponuky a neposkytnú žiadny prístup k Vašej osobe.

Právo na informácie

dm drogerie markt s r. o.,  berie ochranu Vašich osobných údajov veľmi vážne a dodržiava Zákon o ochrane osobných údajov kontrolovaný Úradom na ochranu osobných údajov.

Použitie cookies

Na našej webovej stránke nasadzujeme tzv. cookies. Ide o malé súbory, ktoré budú uložené na Vašom disku a určité nastavenia a dáta sú v nich uložené pre výmenu dát z Vášho prehliadača s naším systémom.  Tieto uloženia nám pomôžu pripravovať našu webovú stránku priamo pre Vás, ako aj umiestňovať našu reklamu na iné webové stránky. Uľahčujú Vám použitie tak, že niektoré Vaše zadania sú uložené a nemusíte ich opakovane zadávať. Váš prehliadač Vám povoľuje obmedzené nastavenie používania cookies, pričom tieto môžu viesť k tomu, že naša ponuka už pre Vás nebude fungovať vôbec alebo len obmedzene. Cookies tam môžu byť aj odstránené.

Cookies relácie

Cookies relácie budú po uzavretí Vášho prehliadača vymazané.

Dlhodobé cookies

Budeme používať cookies, ktoré zostávajú na Vašom pevnom disku. Čas vypršania je pre Vaše pohodlie nastavený na dátum. Pri ďalšej návšteve našej stránky bude automaticky rozpoznané, že ste na nej už boli a aké zadania a nastavenia ste použili.

Webová analýza

Webová analýza s Google analytics

www.activebeauty.sk používa Google analytics – webovú analytickú službu spoločnosti Google. Google analytics  používa tzv. cookies, textové dáta, ktoré budú uložené vo vašom počítači, a ktoré umožnia analýzu Vášho používania stránky www.activebeauty.sk Informácie získané prostredníctvom cookies o Vašom používaní stránky www.activebeauty.sk budú spravidla uložené na serveri v USA. V prípade aktivácie IP anonymizácie na tejto web stránke bude Vaša IP adresa skrátená spoločnosťou Google, avšak v rámci členských štátov Európskej únie  alebo v iných dm štátoch. Len vo výnimočných prípadoch bude Vaša IP adresa prenesená a skrátená na serveri spoločnosti Google v USA. V rámci zmluvy s dm drogeriemarkt Slovensko bude Google tieto informácie používať na vyhodnotenie Vášho užívania tejto webovej stránky, na vytváranie reportov webových aktivít a ďalších služieb súvisiacich s používaním webovej stránky. IP adresa prenášaná  z Vášho prehliadača v rámci Google analytics nebude spájaná s inými dátami z Google. Vďaka zodpovedajúcim nastaveniam Vášho prehliadača môžete zabrániť ukladaniu cookies, avšak upozorňujeme Vás na to, že v tomto prípade nebudete môcť plnohodnotne využívať bežné funkcie stránky activebeauty.sk.
Ak si neželáte, aby spoločnosť Google spracovávala a analyzovala vašu činnosť na webových stránkach, stiahnite a nainštalujte si tento Browser-add-on modul, ktorý deaktivuje Google analytiku:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Použitie facebooku, google +

Na našej webovej stránke budú používané tzv. sociálne moduly (plugins) sociálnych sietí Facebook a Google+. Tieto služby zabezpečujú spoločnosti Facebook Inc., Google Inc. a Twitter Inc.  Facebook je prevádzkovaný spoločnosťou Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Google+ prevádzkuje Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Twitter prevádzkuje Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.
Prehľad modulov (plugins) a ich zobrazenie nájdete tu: http://developers.facebook.com/plugins
alebo https://developers.google.com/+/plugins
Ak zvolíte niektorú z týchto stránok, ktorá obsahuje takýto modul (plugin), vytvorí Váš prehliadač priame prepojenie na serveroch Google alebo Facebook. Obsah modulu bude zodpovedajúcim poskytovateľom prenesený priamo na Váš prehliadač a zapojený do stránky. Cez napojenie týchto modulov dostanú poskytovatelia informácie, že Váš prehliadač vyhľadal zodpovedajúcu stránku nášho webového výstupu, aj keď nemáte žiadny profil v zodpovedajúcich sociálnych sieťach alebo práve nie ste prihlásený. Táto informácia (vrátane Vašej IP adresy) bude priamo z Vášho prehliadača prenesená a uložená na serveroch všetkých poskytovateľov v USA.
Ak ste prihlásení do sociálnej siete, môžu poskytovatelia návštevu našej webovej stránky bezprostredne priradiť k Vášmu profilu na facebooku alebo google +. Ak aktivujete modul (plugin) napr. použijete tlačitko „páči sa mi“, „ +1“ , bude zodpovedajúca informácia v každom prípade prenesená a uložená priamo na server poskytovateľa. Informácie budú okrem toho zverejnené na sociálnej sieti a zobrazené osobám, ktoré máte v kontaktoch.
Účel a rozsah získavania údajov a ďalšie spracovanie a používanie dát od poskytovateľov, ako aj k tomu sa vzťahujúce práva a možnosti nastavenia na ochranu Vašej súkromnej sféry získate na týchto webových stránkach:
Pokyny na ochranu údajov Facebook:
http://www.facebook.com/policy.php
Pokyny na ochranu údajov Google:
http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html
Ak nechcete, aby Google alebo Facebook bezprostredne priradili dáta, ktoré ste vyhľadali na našej webovej stránke k Vášmu profilu, musíte sa pred návštevou našej webovej stránky odhlásiť z tej ktorej sociálnej siete. Sťahovaniu modulov (plugins) môžete úplne zabrániť napr. so skript blokerom „NoScript“ (http://noscript.net/).

Odvolanie povolenia

Nižšie uvedené povolenia ste poskytli. Chceli by sme poukázať na to, že Vaše povolenia môžete kedykoľvek bez vplyvu na budúcnosť odvolať.

Hore
Pre optimálne zobrazenie stránky využívame cookies. Vo Vašich nastaveniach prehliadača si môžete použitie cookies deaktivovať. OK