Menu

Špaldové, ricottovo – špenátové tortellini s ovsenou smotanou, hráškom a cukrovými strukmi

Cestoviny náš robia šťastnejšími.

Domov » PÔŽITOK » Špaldové, ricottovo – špenátové tortellini s ovsenou smotanou, hráškom a cukrovými strukmi - 02.2018

Princíp týchto tortellín je jednoduchý – pridajte rezance so smotanovou omáčkou a vychutnajte si ich s čistým svedomím. Cestoviny vás robia šťastnými!

Čas prípravy: 25 min

SUROVINY NA 2 PORCIE:

  • 250 g špaldových, ricottovo-špenátových tortellín
  • 1 PL ghee
  • 3 jarné cibuľky
  • 200 ml ovsenej smotany
  • 1 nastrúhaná kôra z 1 biocitróna
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 100 g cukrových strukov
  • 100 g mrazeného hrášku
  • soľ
  • čerstvo pomleté čierne korenie podľa chuti

POSTUP:

  1. Cibuľu nakrájajte na kolieska, cukrové struky na pozdĺžne pásiky.
  2. Tortellini varte v mierne osolenej vode 12 – 15 minút tak, aby boli al dente.
  3. V panvici rozpáľte ghee a za stáleho miešania na ňom cca 2 minúty opekajte jarnú cibuľku. Taktika týchto tortellín je jasná: pridajte rezance so smotanovou omáčkou a vychutnajte si ich s čistým svedomím. Takto vás cestoviny robia šťastnými.
  4. Pridajte tortellini. Dobre premiešajte a ihneď podávajte.

 

Hore
Pre optimálne zobrazenie stránky využívame cookies. Vo Vašich nastaveniach prehliadača si môžete použitie cookies deaktivovať. OK