Menu

Hruškovo-kalerábové carpaccio so syrovou omáčkou

Carpaccio bez mäsa.

Home » Pôžitok » Jedlo a recepty » Hruškovo-kalerábové carpaccio so syrovou omáčkou - 11.2018

Vegetariánske hruškovo-kalerábové carpaccio je veľmi ľahké na prípravu. Príroda nám ponúka všetko, my to už len musíme dať na tanier.

Ingrediencie na 4 porcie:

Na orechy:

Na syrovú omáčku:

Na šalát:

Postup:

  1. Na prípravu orechov v panvici s nepriľnavým dnom uvarte vodu s cukrom. Zmiernite plameň a z cukrovej zmesi za občasného opatrného miešania vytvorte svetlohnedý karamel. Panvicu stiahnite z plameňa. Pridajte orechy a soľ, rozložte na papier na pečenie a nechajte vychladnúť. Nasekajte nahrubo. Odložte do uzavretej nádoby.
  2. Všetky ingrediencie na omáčku vložte do mixovacej nádoby a rozmixujte na pyré. Odložte do uzavretej nádoby.
  3. Kaleráb a hrušku ošúpte a nakrájajte na tenké plátky. Plátky hrušky v miske zmiešajte s citrónovou šťavou a vodou a nechajte odpočívať až do podávania. Kaleráb preložte do inej misky. Oboje uschovajte v uzavretých nádobách.
  4. Plátky hrušky a kalerábu klaďte na taniere tak, aby sa zľahka prekrývali. Prelejte syrovou omáčkou. Bylinky nasekajte najemno a spolu s orechmi nimi posypte hotové carpaccio.

 

Tip: Príjemná atmosféra jesene! Dokonalá harmónia chuti orechov a hrušky. Neodstraňujte z hrušky jadrovník. Jedlo vďaka tomu bude vyzerať ešte krajšie.

dmBio nákupný zoznam

Hore
OKMehr Information