Menu

Exotické recepty na úpravu sladkovodných rýb

Ahoi!

Home » PÔŽITOK » Jedlo a recepty » Exotické recepty na úpravu sladkovodných rýb - 08.2018

Sladkovodné ryby, exotická príprava a všetko rýchlo a jednoducho. Tieto recepty, ktoré pripravili kuchárka Angela Hirmann a Markus Moser sú plné nápadov a skvelých ingrediencií.

 

Dobré vedieť: Čerstvosť ryby spoznáte podľa toho, že nezapácha. Má pevnú a lesklú kožu s nepoškodenými šupinami. Po nákupe je dôležité skladovať rybie mäso pri teplote 0 °C vo vlhku (napríklad zabalené v navlhčených kuchynských utierkach). Spotrebujte ho do troch dní.

Hore
Pre optimálne zobrazenie stránky využívame cookies. Vo Vašich nastaveniach prehliadača si môžete použitie cookies deaktivovať. OK