Menu

Obedná prestávka

Pestré občerstvenie.

Home » Pôžitok » Jedlo a recepty » Obedná prestávka - 03.2018

Žemle so salámou síce zasýtia, ale nie sú ideálnou voľbou. Je skvelé, že dnes je už dostupných toľko hotových biojedál, vďaka ktorým sa aj v kancelárii môžeme stravovať pestro.

Obed v práci je poriadnou výzvou, ak nechcete alebo nemôžete každý deň chodiť do jedálne. Musí to byť rýchle, sýte a v prvom rade chutné. Je skvelé, že dnes už máme dostupných toľko bio alternatív čerstvej stravy, ktoré si môžete počas obednej prestávky vychutnať s čistým svedomím. Často stačí zopár prísad navyše, ktorými môžete jedlo ozvláštniť.

POLIEVKA & RAŽNÝ CHLIEB

Plnohodnotné jedlo. Vegánska krémová polievka Hrášok & kukurica s kokosovým mliekom je hotová za pár minút a vyrobená z bio ingrediencií. Hodí sa k nej opečený celozrnný ražný chlieb, ktorý je bohatý na vlákninu a zasýti.

RIZOTO & OCOT

Rýchle. Stredomorské rizoto so šampiňónmi je skvelým osviežením jedálnička. Parmezán a cesnak mu dodajú na pikantnosti. Hodí sa k nemu čerstvý listový šalát s prídavkom Condimento Bianco, jemného octu z bieleho vína a svetlého muštu.

TORTELLINI & RUŽOVÉ PESTO

Korenisté. Tortellini plnené chutným údeným
tofu pripravíte za necelú štvrťhodinku. Výborne
sa k nim hodí ružové pesto z rajčín sušených na
slnku, ktoré je vhodné aj pre vegánov.

KARÍ OMÁČKA & KEŠU

Exotika. Okrem paradajok a papriky nesmú
v indickom karí chýbať čili a kokos. Podľa chuti si ho
môžete vychutnať s ryžou alebo dusenou zeleninou.
Tip: Pridajte nasekané kešu a zopár kúskami ozdobte
karí aj na tanieri. Veď jeme aj očami.

 

 

 

Všetky produkty sú značky dmBio a sú dostupné v dm predajniach.

Hore
OKViac informácií